Loading

4 Aralık 2009 Cuma

Gazlıgöl Kaplıcaları

Gazlıgöl Kaplıcaları




afyon gazlıgöl ılıca otel ve motelleri , afyon gazlıgöl içme suları , afyon gazlıgöl kaplıcaları otel odaları , afyon gazlıgöl kaplıcaları otelin odaları , afyon gazlıgöl kaplıcaları otelleri

afyon gazlıgöl kaplıcaları pansiyonları , afyon gazlıgöl özele idare tesisleri , afyon gazlıgöl pansiyon , afyon gazlıgöl il özel idare sosyal tesisleri , afyon gazlıgöl şifalı kaplıcaları

Gazlıgöl Kaplıcaları Genel Bilgileri

Yeri ve Ulaşımı: Afyon'un kuzeyinde yer alan Gazlıgöl kaplıcası il merkezine 21 km. uzaklıktadır.

Ulaşımın kolay sağlanabildiği Gazlıgöl termaline, hem karayolu(Afyon-İhsaniye) hem de demiryolu ile (Afyon-Kütahya-Eskişehir) ulaşım imkânı mevcuttur.

Tarihçesi: Efsaneye göre, Kral Midas her şeye sahip olmasına rağmen hiç çocuğu olmayan bir Kralmış. Kral bu duruma çok üzüldüğünden gece gündüz Tanrı'ya yakarıp yalvarırmış bir çocuğu olması için. Nihayet Kral Midas'ın dünyalar güzeli bir kızı olmuş. Kral'ın kızı Suna; genç kızlığa adım attığı yıllarda illet bir hastalığa yakalanmış. Bu güzel kızın vücudunda çıbanlar çıkmış. Bu sulu çıbanları hiçbir hekim iyileşti-rememiş. Ağrısına ve sızısına ve bir türlü iyileşmeyen bu yaraların üzüntüsüne dayanamayan güzel kız Suna; yollara düşmüş. Dağ tepe demeden gezip dolaşır olmuş. Kral Midas, kızını kollamaları için peşinden gözcü yollamış. Kralın toprakları içindeki Afyon yakınlarına kadar gelmiş güzel kız. Tam yaz aylarında olduğu için Suna çok susamış. Biraz su içebilmek için su aramış. Şu an Gazlıgöl kaplıcasının bulunduğu yerlerde yeşilliklerle çevrili bir su görmüş. Susuzluktan kavrulan kızcağız, çevresindeki bataklığa aldırmadan koşmuş suya. Eğilerek o sudan kana kana içmiş. Bir de bakmış, suyun değdiği yerlerde bir tatlı gıcıklanma, bir sancı kesilme, bir huzur oluşmuş. Güzel kız atmış kendini suyun içine. Ağrıları yavaşlamış. Sudan çıkıp günlerdir uykusuz ve yorgun olduğundan uzanıvermiş oraya ve derin bir uykuya dalmış. Suna, uyandığında ağrılarının kalmadığını, çıbanların kurumaya başladığını görmüş. O suyun yanında bir hafta kalmış. Bir hafta sonra çıbanları, yaraları tamamen geçmiş. Suların aksinde eski güzelliğine kavuştuğunu gören güzel Suna , sevincinden deliye dönmüş. İleriden onu gözleyen gözcüler, kızın iyileştiğini anlayınca yanına gelmişler. Suna başına gelenleri bir bir anlatmış. Sonra saraya dönmüşler. Kızını merak edip gece gündüz yas tutan Kral Midas, kızının bu iyileşmiş halini görünce çok sevinmiş. Kızına "Seni hangi hekim iyileştirdi, söyle hekimbaşı yapayım?" demiş. Sunada " Beni hekim değil, ülkende çıkan sıcak su iyileştirdi, baba" diye cevap vermiş. Bunun üzerine Kral, "Tez oraya bir hamam yapılsın, gelen geçen dertliye derman dağıtır." diye ferman vermiş. Bu kaplıcanın Frigyalılar zamanından beri kullanıldığı sanılmaktadır.

Özellikleri: Kimyasal sınıflandırılmasının; bikarbonat, sodyum, karbondioksit ve hidrojen sülfürlü olarak yapıldığı Gazlıgöl kaplıcası suyunun içinde klorür, iyodür, bromür, florür, sülfat, nitrat, nitrit, hidrofosfat, karbonat, bikarbonat, hidroarsenat gibi iyonların yanı sıra, serbest karbondioksit ve serbest kükürtlü hidrojen gazları bulunmaktadır. Ayrıca kaplıcanın temperatürü 64 C, radyoaktiviTlferi Rn 0,2 ile 0,29 eman arasında değişmekte olup, pH değerleri ise 6,9'dur.

Şifa Özellikleri: Gazlıgöl kaplıcasından, içme ve banyo tedavileri için faydalanılmaktadır. Suyun bulunduğu kapalı ortamlarda meydana gelen nemli ve buharlı havanın solunumu da tedavi edici bir etki göstermektedir. Genel olarak romatizmal hastalıklar ve dolaşım sistemi sendromları rahatsızlıkları adı altında; karaciğer, safra kesesi, mide ve bağırsakların spastik ağrılı sendromları, nevralji, nevrit, artroz, saboreik deri hastalıkları ve kadın hastalıkları tedavisinde faydalı olduğu gözlenmiştir. İçme tedavisi kürler şeklinde yapılır. Yapısında bulunan karbondioksitin periferik dolaşımı genişletici ve kan dolaşımını düzenleyici etkisi bulunduğundan içilmesi tavsiye edilmektedir. Solunum yoluyla kalbin çalışma kapasitesine, ritmine, atım hacmine etkileri, koroner damarları genişletici ve arteriel tansiyon düşürücü tesirleri olduğu gibi solunum yollarını rahatlatıcı etkileri de bulunmaktadır. Ayrıca, metabolizma hastalıklarında da bir taraftan sıcağın etkisi ile, özellikle buğu banyolarında terleme ve yıkım faaliyeti hızlandırılırken, diğer taraftan içmece kürleriyle metabolik faaliyet zincirinde önemli rolü olan organların çalışmasını düzenlenmektedir. Gazlıgöl kaplıcasında vücudun ihtiyaç duyduğu kombine bir tedavi ve dinlenme imkânı rahat bir şekilde sağlanabilmektedir.



Tedavi Tesisleri:Kaplıcada hâlen 5 adet umumî havuzlu hamam, 4 adet havuzlu dubleks villa, 16 adet çift odalı küvet tipi banyolu üniteler bulunmaktadır. 5 adet umumî havuzdan 1 adedi tarihî şifalı içme suyu, diğeri ise cilt hamamı olarak adlandırılan ve özel kaynak suyu bulunan hamamdır. Bu iki hamamda da hem kaynak suyu, hem de sondaj suyu mevcuttur. Diğer üç hamamda ise, sondaj suyu ve içmek için de şifalı su bulunmaktadır.

Kaplıca, Gazlıgöl Belediyesi sınırları içinde bulunmakta ve Afyon Belediyesince işletilmekte olup ayrıca özel işletmeler bulunmaktadır.

Gazlıgöl Kaplıca İşletmesi Tel : 0-272-2736131-32-33

Afyon Belediyesi Tel. : 0-272-2144255



afyon gazlıgöl kaplıcalarında pansiyon , afyon gazlıgöl kaplıcalarındaki pansiyonlar , afyon gazlıgöl kaplıcası , afyon gazlıgöl kaplıcası kısa anlatım , afyon gazlıgöl termal
afyon gazlıgöl termal apart , afyon gazlıgöl termal kaplıcaları , afyon gazlıgöl termal otelleri , afyon gazlıgöl termal pansiyon oteller , afyon gazlıgöl termal pansiyonlar

Gazlıgöl Kaplıcaları Tesis Bilgileri

Gazlıgöl Kaplıcaları Tesis Bilgileri

Gazlıgöl Kaplıcasında yer alan tesisler aşağıda belirtilmektedir. İncelemek için tıklayın.













afyon gazlıgöl kaplıca pansiyonlar , afyon gazlıgöl kaplıca villaları , afyon gazlıgöl kaplıcaları , afyon gazlıgöl kaplıcaları içme suları böbrek hastalıkları , afyon gazlıgöl konaklama
afyon gazlıgöl otel motel apart , afyon gazlıgöl otel pansiyon , afyon gazlıgöl otel ve pansiyonlar , afyon gazlıgöl otelleri , afyon gazlıgöl pansiyon villalar
afyon gazlıgöl pansiyonlar , afyon gazlıgöl pansyon , afyon gazlıgöl termal tesisleri , afyon gazlıgöl tesisleri , afyon gazlıgöl villa belediye

Aydın Termal Tatil Köyü

Aydın Termal Tatil Köyü

Afyon Gazlıgöl Aydın Termal Tatil Köyü hakkında bilgi :

Tatil köyü dublex ve stüdyo daireleri olmak üzere çok katlı kalınabilecek evlerden oluşmaktadır.
Dublex evler bir salon salomanje, açık mutfak, üç oda, wc, banyo, 2 x 2 x 1,40 metre olmak üzere havuzlu ve barbekülü villadan oluşmaktadır.Stüdyo daireler 55 m2 olup bir salon, mutfak, bir yatak odası, banyo, wc ve 2 x 1,40 x 0,80 metre havuzlu odadan oluşmaktadır.
Site içerisinde alış veriş merkezi, restorant, cafeler, çay ve çocuk bahçeleri, piknik alanları, her türlü sporun yapılabileceği spor tesisleri, mescit sıcak sulu olimpik yüzme havuzu, fizik rehabilitasyon merkezi ve en önemlisi kükürt oranı yüksek dünyanın su kalitesi yönünden ilk 3 içerisindedir.
Kükürtlü su kaplıca tedavisi için kişilerin şifa bulabileceği bir kaplıca bulunmaktadır. Bu kaplıcada erkek, bayan havuzlu banyo yapılabilecek bölümler, saunalar, buharlı terleme odaları, aletli jimnastik salonları, çamur banyoları ile teşekkülden oluşan kükürtlü suyun 37—38 derecede bulunan modern bir kaplıca sizlerin hizmetinde olacaktır. Bu tesisler 7 günlük dönemler olup her yıl dönerli, her mevsimde kaplıcaya gitme şansına sahip olacaksınız.
Evler içinde ve duş imkanı için 10 km uzaklıkta iyi su temin edilmiş ve siteye akıtılmıştır. Havuzlarda sıcak suyu ılıştımak için yine 80 metrelik kuyudan basan ve mineraller taşıyan su çıkanlıp dinlenme havuzuna akıtılmaktadır. -
Ayrıca site içini de görebileceğiniz kapalı devre sistemi ve uydu bağlantılı televizyon yayın sistemi bulunmaktadır.
Ağustos ayında suni kar yağdırılıp 160 metre yüksekliğinde kayak yapabileceğiniz kartopu oynayabileceğiniz kapalı suni karla kaplı bir kayak merkezi için devletin ciddi bir çalışması mevcut olup kış zevkinizi de tatmin edebilme şansına sahip olacaksınız.
Döneminizde herhangi bir özel, devlet üniversite hastanelerinden tatil köyümüzde bulunan fizik rehabilitasyon hastanesine sevk yaptırıp muayene olma şansınız bulunmaktadır. Ayrıca döneminizde de doğrudan başvuru ile bu imkanı kullanabilirsiniz.
Kat mülkiyeti tapusu verilip çocuklarınıza ömür boyu bırakabileceğinjz bir tatil merkezi, istediğiniz zaman satabileceğiniz bir gayrimenkule sahip olabilirsiniz.
Şu anda tatil köyümüzün 9£ 60’ı bitmiş 2010’da faaliyete geçecektir. Ömür boyu site gider payı yıllık ücreti 100 Euro’dur. 103 villa ve sosyal tesisler bitmiş ve kullanılmaktadır.
Örneğin; herhangi bir yıl devreniz süresini tatil köyünde geçirmek istemiyorsanız
a) Kiraya vererek gelir elde etme şansına sahipsiniz.
b) Site bittiğinde devre değişim sistemiyle deniz sahillerinden 5 yıldızlı otelde hakkınızı kullanabiline Çalışmaları da sürmektedir.
Not: Her Pazar sabah 7:30 ücretsiz otobüslerimiz Aydın Termal Tatil Köyü’ne tanıtım için gitmektedir. Çay servisleri ikramımızdır.


termal afyon gazlıgöl , yeni gazlıgöl kaplıcaları , ömer kaplıca gazlıgöl villaları , ömer termal gazlıgöl , özgör termal gazlıgöl afyon

Korel Thermal Hotel Resort Clinic & SPA :

Korel Thermal Hotel Resort Clinic & SPA :

331 toplam oda, 800 toplam yatak, 4 kral dairesi.

Spa merkezi, misafirlerin kişisel bakım ve dinlenme ihtiyaçlarını, konusunda uzman ekibi ve teknolojik üniteleri ile gerçekleştirmektedir. Termal su cenneti olan Afyon'un suyu kullanılarak SPA'da, termal havuzlar, yüzme havuzları, Türk hamamı, Sauna jakuzi, buhar banyoları, kuaför, masaj odaları, bitki banyoları, çamur banyoları, cilt ve vücut bakımları ile zayıflama üniteleri hizmet vermektedir.
Doğanın bir hediyesi olarak şifalı ve mineral bakımından zengin termal havuzlar, tedavi amaçlı termal banyolar ve her yaştan konuğumuz için açık / kapalı yüzme havuzları, su kaydırakları, buhar banyoları, saunalar hizmetinizdedir.


Sağlık Bakanlığı Ruhsat tarihi ve nosu :

05.12.2006/92

İşletmenin Adı/Türü Korel Thermal Resort Clinic&SPA (5 Yıldızlı )

İşletmenin Sahibi

Deva Termal Turizm ve Ticaret A.Ş

İşletmenin Adresi/Telefon /Web/mail
Afyonkarahisar-Kütahya Karayolu 13.km Afyonkarahisar

Tel. +90 272 252 22 22

Faks +90 272 252 22 52

mailto:info@korelthermal.com
http://www.korelthermal.com/
Dündar Termal
Afyon KOREL OTEL Bahşesinde hizmete giren Türkiyenin ilk ve tek BUTİK TERMAL VİLLA konsepti ile hazırlanan 24 adet villa. İçinde bulunan termal havuzda 24 saat sıcak kaplıca suyu. Sizin ve ailenizin huzurlu, rahat, konforlu, bir tatil geçirmeniz için özenle hazırladık. Gelin yılların yorgunluklarundan kurtulun. Korel Otel de bulunan FİZİK TEDAVİ kliniğinde ÜCRETSİZ tedavi olun. www.dundartermal.com
http://www.dundartermal.com Afyon

Dündar Termal
BUTİK TERMAL KONAKLAMA ARAYANLARA MÜJDE
http://www.dundartermal.com Afyon - Merkez

Yurt Pansiyon
YURT PANSİYON''''un var oluş amacı sizlerin evinizdeki rahatlığı, konforu aratmayacak kadar güzel konaklama imkanları sunmayı kendimize amaç olarak belirledik.
http://www.yurtpansion.com Afyon - Merkez


gazlıgölün su kapasitesi , ihsaniye gazlıgöl apart , ihsaniye gazlıgöl kaplıcaları , il özel idaresi gazlıgöl kaplıcası , kırkpınar villaları gazlıgöl

Günçar Termal Otel

Günçar Termal Otel


İLETİŞİM BİLGİLERİ

Gazlıgöl İhsaniye Afyonkarahisar

Tel: 0272 273 65 65

Faks: 0272 273 64 75

E-Posta

info@guncartermal.com

Web

www.guncartermal.com



gazlıgöl termal villaları , gazlıgöl termalleri , gazlıgöl tesisleri , gazlıgöl tesisleri afyon , gazlıgöl villa oteller

GRAND ÖZGÜL TERMAL TATİL KÖYÜ

5 YILDIZLI GRAND ÖZGÜL TERMAL TATİL KÖYÜ TANITIM

YÖNETİCİ DANIŞMANLAR
Ramazan GÜNDOĞMUŞ
Telefon:05056289911
e-mail:ozgultermal26@hotmail.com

Yasin KARAÇENGEL
Telefon:05052002756 - 05446519221
e-mail:eskili26@hotmail.com

Gazlıgöl kaplıcaları fazla miktarda serbest asit karbondioksit ihtiva eden saf kalevi kaynaklar grubundadır.

Bu niteliği nedeniyle kalp, damar hastalıklarının tedavisinde banyo şeklinde kullanılan en ideal bir su olarak kabul edilir.

Avrupa'da Bilin, Vichy kaynaklarında daha az serbest karbondioksit bulunduğu halde Gazlıgöl kaplıcalarında bu miktar daha fazla olarak saptanmıştır.

Eski tunç çağından buyana şifa dağıtmakta olan kaplıcanın suyu yüksek radyo aktivitelidir.

İçilmesi durumunda mide ağrılarına, karaciğer safra kesesi, mesane yolları, cilt hastalıkları, (sedef, egzama, akne) böbrek taşları ve safra kesesi taşları, düşürülmesinde üstün etkileriyle şifa sağlar.

Kalbin rahat çalışması ve damar sertliğinin giderilmesine olumlu etkileri yanında tansiyon düşürücü özelliği de vardır.

Banyo yapılması durumunda her çeşit romatizma, nevralji, bağırsak spazmlarının tedavisi, kireçlenme, kemik rahatsızlığı, hemoroid (basur, mayasır), idrar yolları iltihabı ve kadın hastalıkları için etkilidir.

KALP HASTALARINA CO2
Avrupa'da kalp hastalarına karbondioksitli gaz içeren kaplıcalar öneriliyor. Afyon'daki Gazlıgöl Kaplıcası iseböyle bir amaç için bulunmaz cennet. Ayrıca içme olarak kullanıldığında karaciğer ve böbreklere iyi geliyor

Afyon'un Gazlıgöl Beldesi'ndeki Gazlıgöl Kaplıcası'nın antik çağlardaki adı 'Şifalı Frigya'. Gazlıgöl Kaplıcası, karbondoksit açısından oldukça zengin. Bu kaplıcanın suyunda çözünmüş halde karbondioksit gazı var. Söz konusu özelliği nedeniyle kalp ve damar hastalıklarının tedavisinde banyo şeklinde kullanılan en ideal su olarak kabul ediliyor.

İ.Ü İstanbul Tıp Fakültesi Tıbbi Ekoloji ve Hidroklimatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zeki Karagülle, Avrupa'da kalp hastalarına karbondioksitli kaplıca önerildiğini beliterek 'Avrupa'da ekip çalışması yapılıyor. Hastalar bu tür kaplıcalara doktor kontrolünde yönlendiriliyor. Bu bilgiler ışığında karbondioksit açısından zengin olan Gazlıgöl Kaplıcası'nın da kalp ve damar hastalıklarına karşı iyi gelmesi bekleniyor' diyor.

Gazlıgöl Kaplıcası'ndaki sular hem içiliyor hem de burada banyo yapılabiliyor. Bu kaplıcanın etkili olduğu hastalıklar şunlar: 'İçme olarak kullanıldığında mide rahatsızlıklarına, karaciğere, bağırsak spazmlarına, safrakesesine iyi geliyor, böbrek taşlarının düşürülmesini sağlıyor. Banyo yapıldığında ise tansiyonu düşürüyor, romatizmal hastalıkları, 'nevrit'i (sinir ucu iltihabı), deri hastalıklarını, bazı kadın hastalıklarını, kalp ve damar sertliğini giderici var.'

Avrupa'da kalp hastalarına karbondioksitli gaz içeren kaplıcalar öneriliyor. Afyon'daki Gazlıgöl Kaplıcası ise böyle bir amaç için bulunmaz cennet. Ayrıca içme olarak kullanıldığında karaciğer ve böbreklere iyi geliyor

Afyon'un Gazlıgöl Beldesi'ndeki Gazlıgöl Kaplıcası'nın antik çağlardaki adı 'Şifalı Frigya'. Gazlıgöl Kaplıcası, karbondoksit açısından oldukça zengin. Bu kaplıcanın suyunda çözünmüş halde karbondioksit gazı var. Söz konusu özelliği nedeniyle kalp ve damar hastalıklarının tedavisinde banyo şeklinde kullanılan en ideal su olarak kabul ediliyor.


afyon gazlıgöl günçar kaplıcaları tel , afyonkarahisar gazlıgöl , afyonkarahisar gazlıgöl kaplıcaları , afyonkarahisar gazlıgöl kaplıcaları otel ve pansiyonlar , afyonkarahisar gazlıgöl kaplıcaları villalar
gazlıgöl pansiyon , gazlıgöl termal , gazlıgöl termal belediye tesisleri , gazlıgöl termal kaplıca tesisleri apart oteller , gazlıgöl termal kaplıcalar ve oteller

Midas Otel

Midas Otel


Otel 40 oda, 80 yatak kapasitelidir.

Midas Thermal Hotel - Merkez Bölge: Afyonkarahisar / Merkez Adres: Afyon / Merkez Kalite: 3 Yıldızlı Telefon Numarası: +90 (272) 273 61 00

Lale Otel - Merkez Bölge: Afyonkarahisar / Merkez Adres: Milli Gençlik Caddesi No. 23 Afyon Kalite: 2 Yıldızlı Telefon Numarası: +90 272 215 15 80

Adres: Midas Otel Gazlıgöl Beldesi İhsaniye Afyonkarahisar
Tel. No : 0 272 273 61 00
www.midasthermal.com
e-posta:cuhadaroglu@sunatermal.com


midas otel gazlıgöl , midashotel gazlıgöl , midasthermal gazlıgöl , gazlıgöl kaplıca , gazlıgöl kaplıca otel
gazlıgöl kaplıca otelleri , gazlıgöl kaplıca pansiyon , gazlıgöl kaplıca pansiyonları , gazlıgöl kaplıca tesisleri , gazlıgöl kaplıca villaları

Soydan Otel

Soydan Otel

Otelde 56 oda, 112 yatak bulunmaktadır.
Adres: Soydan Otel Gazlıgöl Beldesi İhsaniye Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’ın şifalı suları ile ünlü Soydan Termal tesisleri kadınların ilgisini çekiyor.
Yılın 4 mevsimi tam kapasite çalışan Afyonkarahisar’daki Soydan Termal tesislerimiz, tatilcilere şifalı suyun yanı sıra, alternatif tedavi imkanları da sunuyor. Termal tesislerde, sıcak su vasıtasıyla uygulanan tedaviler, romatizmal rahatsızlıklar, kireçlenme, gut,siyatik, cilt hastalıkları, stres, kadın hastalıkları ve böbrek taşlarının düşürülmesinde fayda sağlıyor.

RESTAURANT
Geleneksel Türk Mutfağı ve Dünya Mutfaklarının lezzetlerini 450 kişi kapasiteli restorantımızda bulabilirsiniz. Soydan Termal Otel’in konukları, çeşit çeşit lokumları, lezzetli kaymağı, sucuğu ve haşhaşlı çörekleri ile Türk mutfağında ayrı bir yeri olan Afyon yemeklerini tatma olanağına sahipler. Otelimiz, Türk ve dünya mutfağından damak zevkinize uygun yemekler bulacağınız Soydan Termal restaurantları ile, sizlerin hizmetinde.

MUTFAK
Mutfağımızda hijyenik ortamda yemeklemiz yapılmaktadır.
Siz değerli müşterilerimiz özel isteği üzerine kendi yemeklerini kendileri mutfağımızda yapabilmektedir. Sevdiklerinizle beraber yemeklerinizi yapabileceğiniz bir ortam sizi bekliyor.

AKTİVİTE
Ege’nin incisi Afyon Karahisar’da tarih, kültür, doğa ve güneşin doyasıya yaşanacağı bir mekan Soydan Termal Otel’de girişten itibaren farkı fark ediyorsunuz. Cadde üzerinde market, mescid, butik, parfümeri yer almakta.
“Aile boyu tatil” esprisiyle konuklarına hizmet veren otelimizde her türlü sosyal aktiviteyi doyasıya yaşayabilirsiniz. Hanımlara özel havuz, türk hamamı, tavla, okey, santraç, toplantı salonu ve dinlenme salonu bulunuyor.

Tel. No : 0 272 273 65 50
Faks No : 0 272 273 62 73
www.soydantermal.com
e-posta:acetinbas@hotmail.com



gazlıgöl belediyesi tesisleri , gazlıgöl belediyesi villa , gazlıgöl belediyesi villaları , gazlıgöl çamur , gazlıgöl çamur banyoları
gazlıgöl çamur banyosu , gazlıgöl de villalar , gazlıgöl güncar otel , gazlıgöl hamamı , gazlıgöl havuzları

Başaranlar Tesisleri

Başaranlar Tesisleri

Tesis 128 yatak kapasiteli 32 aparttan oluşmaktadır. Tesis bünyesinde restoran, yeşil alanlar, çocuk oyun parkı ve market bulunmaktadır

Başaranlar Termal Afyon’a yalnızca 20 km uzaklıkta Frigyalılardan bugüne şifa dağıtmakta olan topraklar üzerine kurulmuştur. Tesisimiz jeotermal ısıtmayla ısıtılıp12 ay hizmet vermektedir. Kışın da termal keyfini yaşayın…

HER DAIREDE size ve ailenize özel 24 saat boyunca sınırsız kullanımınıza açık, 4.5 ton su kapasiteli Termal Havuzda Afyon-Gazlıgöl’ün sıcak şifalı sularında banyo imkanı bulunuyor.

HER DAIREDE Klasik Türk Hamamı Kurna basında yıkanma ve yerden ısıtmalı göbek taşında rahatlama imkanı sağlanıyor. Akşam üzeri ise balkon şöminesinde mangal keyfi de sizleri bekliyor.

Tel. No : 0 272 273 63 64
Faks No : 0 272 273 65 28
www.basaranlartermal.com
e-posta:bilgi@basaranlartermal.com




gazlıgöl belediye pansiyonu , gazlıgöl belediye termal tesisleri , gazlıgöl belediye termal villalar , gazlıgöl belediye termal villaları , gazlıgöl belediye tesisler
gazlıgöl belediye tesisleri , gazlıgöl belediyesi , gazlıgöl belediyesi kaplıcaları , gazlıgöl belediyesi kaplıcaları tesisleri , gazlıgöl belediyesi kaplıcası

Kırkpınar Villaları

Kırkpınar Villaları


Tesis toplam 40 yatak kapasitesine sahip 10 adet villadan oluşmaktadır. Tesis bünyesinde yeşil alanlar, çocuk oyun parkı ve market bulunmaktadır.

Kırkpınar Termal Villaları, Afyon’a 20 km. uzaklıktadır. Şifalı Gazlıgöl Kaplıcalarının ve Afyon Kızılay Madensuyu’nun çıktığı bölgede, siteye ait termal suyun bulunduğu arazi üzerine kurulmuş triplex ve dublex villalardan oluşmuş şirin bir turizm tatil beldesidir.

Tesis toplam 40 yatak kapasitesine sahip 10 adet villadan oluşmaktadır. Tesis bünyesinde yeşil alanlar, çocuk oyun parkı ve market bulunmaktadır.

Kırkpınar Termal Otel ve Kaplıca Tesisleri
Afyonkarahisar - Eskişehir Karayolu 20. km. Gazlıgöl - Afyonkarahisar
Telefon: 0 272 273 65 75 - 273 65 70

Adres: Kaplıcalar Mevkii Taşlıhöyük Cad. Kozaklı / Nevşehir
Tel. No : 0 272 273 65 75-70
Faks No : 0 272 273 65 03
www.kirkpinartermal.com


afyon gazlıgöl de kaplıcada bulunan villalar , afyon gazlıgöl kırkpınar kaplıcaları , afyon gazlıgöl kırkpınar villaları , gazlıgöl apart oteller kırkpınar afyon , gazlıgöl kırkpınar
banyolu gazlıgölde odalar , belediye gazlıgöl kaplıcaları , gazlıgöl apart , gazlıgöl apart kaplıca pansiyonları , gazlıgöl apart kaplıcaları

Yüntaş Tesisleri

Yüntaş Tesisleri

Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Belediye Belgeli tesis belediye iştiraki olan Yüntaş A.Ş tarafından işletilmekte olup, tesis bünyesinde toplam 16 adet banyolu apart, 32 adet banyosuz apart otel ve 9 adet villa bulunmaktadır. 12 ay açık olan ve 200 yatak kapasiteli tesiste termal havuzlar ve banyolar bulunmaktadır.

Gazlıgöl Termal Kaplıcalarımızda Siz değerli misafirlerimize farklı konaklama imkanı sunabilmek için;

A- B Bloklardan oluşan iki farklı Apart odalarımız mevcuttur.
A Blok Apart odalarımızda ; Televizyon, Buzdolabı ve Mutfak bulunmakta olup Termal Halka açık havuzlarımızdan yararlanılmaktadır. 32 adet olan bu odalarımız 2 , 3 ve 4 yataklı olarak grublandırılmıştır.

B Blok Apart odalarımızda ; 2 odalı 4 yataklı , 2 odalı 5 yataklı veya 3 odalı 5 yataklı olmak üzere grublanmış odalarımız ve içersinde Mutfağı, Küvet tipi Banyosu ile Siz değerli konuklarımızı Termal tatilin keyfini çıkarmaya bekliyoruz.

Ayrıca gün içersinde gelip gitmek isteyen misafirlerimize Saatlik Aile banyolarımız mevcut olup içersinde 1 oturma odası , Wc si , özel Havuzu mevcuttur.

Siz değerli Misafirlerimiz nasıl bir tatil geçirmek istediklerine karar verip Afyonkarahisar konuseverliğinin kucaklayacağı Termal Tatile bekliyoruz.
Afyon’un Kuzeyinde yer alan Gazlıgöl Kaplıcası İl merkezine 25 Km. uzaklıktadır. Ulaşımın kolay sağlanabildiği Gazlıgöl Termaline Hem Karayolu ( Afyon - İhsaniye ) hem de Demir Yolu ile ( Afyon - Kütahya - Eskişehir ) ulaşım imkanı mevcuttur.

Adres: Kaplıcalar Mevkii Akpınar Yolu üzeri 1. km. Kozaklı / Nevşehir
Tel.No : 0 272 273 61 31 (4 hat)
Faks No : 0 272 273 63 87


afyon gazlıgöl belediyesi , afyon gazlıgöl belediyesi termal tesisleri , afyon gazlıgöl kaplıcaları yüntaş tesisleri , afyon gazlıgöl pansiyon ve oteller yüntaş , gazlıgöl termal yüntaş
gazlıgöl yuntas termal otel , gazlıgöl yuntaş termal otel resimleri , gazlıgöl yüntaş a.ş villaları , gazlıgöl yüntaş a.ş vilları , gazlıgöl yüntaş kaplıcaları
gazlıgöl yüntaş termal otel , gazlıgöl yüntaş termal tesisleri , yüntaş a ş tarafından işletilen gazlıgöl kaplıcası , yüntaş a.ş gazlıgöl , yüntaş a.ş gazlıgöl afyon
yüntaş aş gazlıgöl kaplıcaları , yüntaş gazlıgöl , yüntaş gazlıgöl kaplıcası , yüntaş gazlıgöl termal otel , afyon gazlıgöl yüntaş aş
gazlıgöl belediyesi tesisleri yüntaş , afyon gazlıgöl villaları , afyon ihsaniye gazlıgöl pansiyonları , afyon kaplıcaları belediye gazlıgöl , afyongazlıgöl

Grand Sönmez Otel

Grand Sönmez Otel


Tesis 16 oda, 36 yatak kapasitelidir. 12 ay açık olan tesiste Türk hamamı, tedavi havuzları ve çamur banyosu bulunmaktadır.

Grand Sönmez Otel konum olarak Afyonun gazlıgöl ilçesinde bulunmaktadır. Otel ve apart odalarında havuzlar mevcut olup otelin altındaki umumi havuz ve hamamlardan otel müşterilerimiz ücretsiz faydalanabilir. Otelimiz yaz kış açık olup kaloriferlidir. Şifalı suyun iyi geldiği hastalıklar: cilt rahatsızlıkları, sedef ve sivilce romatizmal rahatsızlıklar, eklem ve norolojik rahatsızlıklar, böbrek ve sfra kesesi taş ve kum dökme, mide ve bağırsak rahatsızlıkları, kas ve felç hastalıkları, erkeklerde cinsel iletişim bozuklukları, idrar yolları rahatsızlıkları, bel sırt ve boyun ağrıları, kireçlenme, kırık çıkık sonrası tedavi ve kadın hastalıkları için suyumuz şifalıdır.
Ayrıca otelimiz Sağlık Bakanlığından içme, buhar ve havuz banyosu olarak kullanmak için belgelidir. Resturant, lobi, açık yüzme havuzu, türk hamamları, 24 saat sıcak su bulunmaktadır.

Adres: Grand Sönmez Otel Gazlıgöl Kaplıcası İhsaniye Afyonkarahisar
Tel. No : 0 272 273 61 07
Faks No : 0 272 273 61 08
www.rozaresort.com
e-posta:roza@rozaresort.com


afyon gazlıgöl kaplıcası grant otel , afyon gazlıgöl sönmez kaplıcaları , afyon gazlıgöl sönmez otel , afyon gazlıgöl termal grand sönmez , afyonkarahisar gazlıgöl grand sönmez termal apart otelinin odaları
afyonkarahisar gazlıgöl sönmez grant , gazlıgöl afyon grand sönmez , gazlıgöl grand , gazlıgöl grand otel , gazlıgöl kaplıcaları grand sönmez otel
gazlıgöl kaplıcası sönmez otel , gazlıgöl kaplıcası sönmezler apart , gazlıgöl otel sönmez , gazlıgöl sönmez , gazlıgöl sönmez hotel
gazlıgöl sönmez kaplıca , gazlıgöl sönmez otel , gazlıgöl sönmez otel kaplıcası , grand otel gazlıgöl , grand sönmez gazlıgöl
grand sönmez gazlıgöl kaplıcaları , grand sönmez otel gazlıgöl , grand termal otel gazlıgöl , grandsonmez otel gazlıgöl , grant sönmez termal otel gazlıgöl afyon
sönmez grant otel gazlıgöl , sönmez otel gazlıgöl , ssönmez gazlıgöl , www. grant sönmez otel gazlıgöl , afyon gazlıgöl villa tipi termal

Gazlıgöl kaplıcaları İletişim Bilgileri

Gazlıgöl kaplıcaları İletişim Bilgileri

Afyonkarahisar Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Adres: Hükümet Konağı Kat.3 No:333 Afyon
Tel. No: 0 272 614 12 25
Faks No: 0 272 614 12 28
http://www.afyonkarahisar.gov.tr
e-mail: kultur_turizm03@mynet.com

Afyonkarahisar Belediyesi
Tel. No: 0 272 214 42 55
Faks No: 0 272 212 09 74
www.afyon.bel.tr





afyon gazlıgöl irtibat telefon no , afyon gazlıgöl kaplıcaları telefon numaraları , afyon gazlıgöl kaplıcaları termal tesisleri , afyon gazlıgöl otellerin telefonları , afyon gazlıgöl tel
gazlıgöl kaplıcası tel no , gazlıgöl telefon numarası , gazlıgöl teli , gazlıgöl , gazlıgöl adres

Gazlıgöl kaplıcalarından resimler fotoğraflar

Gazlıgöl kaplıcalarından resimler fotoğraflar

Soydan Otel Havuz
Soydan Otel
Midas Otel
Kırkpınar Vilları 2
Başaranlar Otel 1
Başaranlar Otel 2


gazlıgöl kaplıcaları apartlar , gazlıgöl kaplıcaları çamur banyoları , gazlıgöl kaplıcaları otel yada apart , gazlıgöl kaplıcaları villalar , gazlıgöl kaplıcarı
gazlıgöl kaplıcası , gazlıgöl kaplıcası apart otelleri , gazlıgöl kaplıcası otel motelleri , gazlıgöl kaplıcası otelleri , gazlıgöl mevkii

Template by - Abdul Munir - 2008