Loading

4 Aralık 2009 Cuma

Soydan Otel

Soydan Otel

Otelde 56 oda, 112 yatak bulunmaktadır.
Adres: Soydan Otel Gazlıgöl Beldesi İhsaniye Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’ın şifalı suları ile ünlü Soydan Termal tesisleri kadınların ilgisini çekiyor.
Yılın 4 mevsimi tam kapasite çalışan Afyonkarahisar’daki Soydan Termal tesislerimiz, tatilcilere şifalı suyun yanı sıra, alternatif tedavi imkanları da sunuyor. Termal tesislerde, sıcak su vasıtasıyla uygulanan tedaviler, romatizmal rahatsızlıklar, kireçlenme, gut,siyatik, cilt hastalıkları, stres, kadın hastalıkları ve böbrek taşlarının düşürülmesinde fayda sağlıyor.

RESTAURANT
Geleneksel Türk Mutfağı ve Dünya Mutfaklarının lezzetlerini 450 kişi kapasiteli restorantımızda bulabilirsiniz. Soydan Termal Otel’in konukları, çeşit çeşit lokumları, lezzetli kaymağı, sucuğu ve haşhaşlı çörekleri ile Türk mutfağında ayrı bir yeri olan Afyon yemeklerini tatma olanağına sahipler. Otelimiz, Türk ve dünya mutfağından damak zevkinize uygun yemekler bulacağınız Soydan Termal restaurantları ile, sizlerin hizmetinde.

MUTFAK
Mutfağımızda hijyenik ortamda yemeklemiz yapılmaktadır.
Siz değerli müşterilerimiz özel isteği üzerine kendi yemeklerini kendileri mutfağımızda yapabilmektedir. Sevdiklerinizle beraber yemeklerinizi yapabileceğiniz bir ortam sizi bekliyor.

AKTİVİTE
Ege’nin incisi Afyon Karahisar’da tarih, kültür, doğa ve güneşin doyasıya yaşanacağı bir mekan Soydan Termal Otel’de girişten itibaren farkı fark ediyorsunuz. Cadde üzerinde market, mescid, butik, parfümeri yer almakta.
“Aile boyu tatil” esprisiyle konuklarına hizmet veren otelimizde her türlü sosyal aktiviteyi doyasıya yaşayabilirsiniz. Hanımlara özel havuz, türk hamamı, tavla, okey, santraç, toplantı salonu ve dinlenme salonu bulunuyor.

Tel. No : 0 272 273 65 50
Faks No : 0 272 273 62 73
www.soydantermal.com
e-posta:acetinbas@hotmail.com



gazlıgöl belediyesi tesisleri , gazlıgöl belediyesi villa , gazlıgöl belediyesi villaları , gazlıgöl çamur , gazlıgöl çamur banyoları
gazlıgöl çamur banyosu , gazlıgöl de villalar , gazlıgöl güncar otel , gazlıgöl hamamı , gazlıgöl havuzları

0 yorum:

Template by - Abdul Munir - 2008